Home » Celtic 2 Rangers 1 LIVE etter at Kevin Thomson insisterte på at tittelpresset kan brukes på nytt

by Roald Amundsen

Paolo Bernardo feirer

JOE HART7

Veteranen beviste at han fortsatt har mot til å ta den store anledningen. God redning for å holde tilbake Cantwells stikkende driv og enda bedre å nekte McCausland med et sterkt høyrefotskudd like før pause. Ingen sjanse med Taverniers frispark.

ALISTAIR JOHNSTON 6

Først i boken for å ha kastet seg på Sima og burde blitt straffet for en løs pasning som gjorde at Dessers kunne komme seg inn på mål, men han klarte å komme seg tilbake og hindre tyskerens hindring. Han overlevde en håndballskrekk sent i første omgang etter en VAR-sjekk.

STEPHEN WELSH 4

Nok en trykkokeropptreden for forsvareren som erstattet Carter-Vickers, men 23-åringen varte bare 34 minutter etter å ha skadet skulderdykkingen på Dessers.

LIAM STAIRS 7

Et par slurvete øyeblikk i besittelse tidlig, men vant de fleste av headingene og utfordringene sine og holdt ting enkelt etter hvert som spillet skred frem med Gers som økte presset. Avslutter året med stil.

GREG TAYLOR 6

Han har hatt kritikerne denne sesongen og noen vanskelige øyeblikk da McCausland falt bakpå og slet med å komme i gang, men han beholdt roen mens Gers samlet seg i sluttfasen.

CALLUM McGREGOR 8

En veteran fra denne kampen, skipperen utstrålte klasse da han kjørte sideveis og holdt ballen tikk. Mye av arbeidet hans går ubemerket hen, men hans ryddige bruk av ballen åpnet vinkler og uten ballen dekket han hvert gresstrå. Jeg bestilte sent.

MAT O'RILEY 8

Stille første omgang etter hans standarder, og han fikk et utfall, men han produserte en pasning til Kyogos mål etter pause, og det er nå fem assist på ni Old Firms for engelskmannen. Neseblåst av Sterlings blafrende arm, men suveren andre omgang.

PAOLO BERNARDO 7

Treg start for Celtic, men portugiseren kan ha gått raskt videre med sitt andre mål på en uke. En headet sjanse sløst bort før han skjøt like utenfor, men tredje gang heldig da han blåste taket av stadion med en strålende kontrollert halvvolley. Bestilt for å feire.

DAIZEN MAEDA 6

Jet-pack-spissen har ennå ikke funnet sin gnist etter skadeavbruddet. Pace burde gitt Yilmaz et voldsomt øyeblikk, men ikke på sitt beste. Dårlig kontroll sviktet ham fra starten og han produserte lite annet enn den vanlige arbeidshastigheten.

LUIS PALMA 7

Har i oppgave å produsere venstreorientert magi i fremtiden og stoppe trusselen om at Tavernier går i motsatt retning. Han klarte både med et hjørnespark til åpningsmålet og spilte ned trusselen til Gers-skipperen før han ble byttet ut i det 82. minutt.

KYOGO FURUHASHI 8

Lite selvtillit? Ingen sjanse! Åpneren fikk et snev av mål etter å ha spurtet forbi Goldson og nektet av Butland, men unggutten nøt dette møtet da han produserte et sensasjonelt berøring og venstrebeint skudd fra 20 meter til 2-0.

UNDERTITELSER:

MAIK NAWROCKI 6

Den glemte mannen kom inn i sin første aksjon siden august for å erstatte den skadde waliseren etter 34 minutter. Han blokkerte McCauslands sjanse øyeblikk senere og gjorde et par viktige interceptions og blokkeringer. Men han ble felt for Gers sitt mål.

DAVIDE TURNBULL 4

Videre for Bernardo med 20 minutter igjen… Booket for å dra Sterling ned.

OH HYEON-GYU 2

Kyogo kom inn i det 82. minutt for å gi målhelten en oppløftende velkomst og hjelpe Hoops med å sikre seier.

MIKEY JOHNSTON1

Maeda kom på åtte minutter før tid, men gjorde seg skyldig i å slå av mens Hoops måtte forsvare.

LIEL ABADA 2

Han erstattet Palma i det 82. minutt og fikk en enorm applaus i sin første opptreden siden hans siste opptreden i Old Firm.

IKKE BRUKT: Bain, Yang, Hatate, Ralston.